Accountant Leiden - Duin- en Bollenstreek

Ben je woonachtig in Leiden - Duin- en Bollenstreek en kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van accountancy? Dan is een online accountant misschien wel de oplossing voor alle problemen waar je tegenaan loopt. Een accountant houdt zich bezig met de financiële administratie en is staat om je jaarrekeningen te controleren of samen te stellen. Bovendien kan een adviseur je ook adviseren over allerlei financiële zaken zonder je financiën meteen over te nemen. Kortom: accountants maken je financiële leven wat gemakkelijker.

Verschil boekhouders en accountants

Naast accountants bestaan ook boekhouders. Vaak worden deze termen door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil. Een accountant is bevoegd om een accountantsverklaring af te geven aan controleplichtige instellingen wanneer ze daar om vragen. Een boekhouder mag deze verklaring niet afgeven en is daarom niet in staat om de héle boekhouding te doen. In andere woorden, je kunt beter  je administratie uitbesteden aan een accountant dan aan een boekhouder, want daar komt uiteindelijk toch altijd weer een accountant bij kijken. Of je je alleen laat adviseren door een accountant of dat je je hele boekhouding uitbesteedt, is helemaal aan jou.

Accountants Leiden - Duin- en Bollenstreek

Bij OAMKB hebben we specialisten in Leiden - Duin- en Bollenstreek op alle gebieden, dus je hoeft het niet ver te zoeken! Ik help je graag met het uitzoeken en controleren van je administratie. Alles gebeurt in vooraf overleg. Als accountant heb ook een duidelijk adviserende functie waarbij jij als mens achter de cijfers centraal staat. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om eens te kijken naar de mogelijkheden.