Revolutionaire software en altijd een professional aan je zij

OAMKB Leiden - Duin- en Bollenstreek werkt met diverse online, betrouwbare en innovatieve softwarepakketten die tegemoet komen aan jouw eisen en wensen als ondernemer. Of je nu wel of geen personeel in dienst hebt, specialist bent in een specifieke branche, meerdere vestigingen door het land heen managed. Er is ook voor jou een geschikt softwarepakket. Ja, zelfs als je met een of meerdere partners samenwerkt.

Houd jij als ondernemer van online werken, waarbij je alles in de online software centraal kunt instellen, zoals koppelingen met de bank, koppeling met Dropbox of een e-mailadres voor je leveranciers, dan is Yuki voor jou de meest geschikte software.

Heb je als ondernemer de voorkeur aan uitgebreide managementinformatie en moet er duidelijk onderscheid gemaakt worden in bevoegdheden en verantwoordelijkheden? Dan past Exact online het beste bij je.

Heb je behoefte aan uitgebreide prognoses en wil je vooral kijken naar de toekomst, onder leiding van een volledig in de cloud werkend softwarepakket? Dan kun je het beste kiezen voor Visionplanner.

Voor iedereen is er een programma dat aansluit op de wensen van de ondernemer en zijn bedrijf. Daarnaast kan OAMKB Leiden - Duin- en Bollenstreek jou voorzien van deskundig advies om het softwarepakket zo goed mogelijk naar jouw smaak in te richten en je te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

We werken samen in een landelijk team van administrateurs, accountants, fiscalisten en marketeers, dus we kunnen je altijd helpen, welke vraag je ook hebt.