Salarisadministratie

Verminder je administratieve lasten en houd grip op je loonkosten. Besteed je salarisadministratie uit aan OAMKB Leiden - Duin- en Bollenstreek. Onze belastingspecialisten beantwoorden al je vragen over salarissen, CAO-afspraken, werknemersverzekeringen en ziekteverzuim. Natuurlijk regelen ze ook je salarisstroken. In alle toeslagen, aangiften en salarisstroken krijg je online inzicht. Zo kun je 24/7 grip op de knip houden. Indien gewenst kunnen we je een compleet HRM-dossier aanbieden.

Tarieven OAMKB Leiden - Duin- en Bollenstreek

Wij streven ernaar om jou vooraf duidelijkheid te verschaffen in de kosten van onze diensten. Dat geldt ook voor het voeren van je salarisadministratie: alle werkzaamheden, zowel per loonperiode als per jaar, zijn opgenomen in een vaste prijs per medewerker. Afhankelijk van de omvang van je organisatie en de contracten die je doorgaans hanteert, bepalen wij deze investering specifiek op jouw situatie. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Neem dan  eens contact met ons op!

Naast vaste kosten per medewerker vragen wij € 15,- eenmalige instelkosten per nieuwe werkgever en € 95,- voor het opmaken van een arbeidsovereenkomst. Verder berekenen we geen extra kosten voor het voeren van een salarisadministratie met reguliere werkzaamheden.

Geïnteresseerd in de financiële werkzaamheden van OAMKB Leiden - Duin- en Bollenstreek? Meer informatie over de tarieven vind je op onze tarievenpagina.

 

Nu meer weten!